Inställt – Hallands konstmuséum

18 november, onsdag (OBS!!!)

Inställt

Vi besöker Hallands konstmuséum i Halmstad. Vi kommer bl a att få se de fotografier som visas i utställningen, hur muséet arbetar med sin fotografiska samling med fördjupning avseende bildskapande och bevarande. Vi kommer även att få se det kylda fotomagasinet. Därefter får vi på egen hand se alla utställningarna i muséet.
Samling i konstmuseéts entré, Tollsgatan kl.18:30
Kostnaden för besöket är 80:-/person, men sponsras av klubben.

Bilder i skymningen

27 oktober, tisdag

Eftersom vintertiden inträder dagarna innan så har skymning övergått i mörker kl 18:00 (solen går ner 16.30). Därför blir upplägget för denna träff enligt följande: Ni tar era skymningsbilder utomhus eller innomhus och laddar upp 2-3 bilder på falkenbergs.fotoklubb@gmail.com senast söndag 25 oktober. Skriv skymning och ert namn i ämnesraden. Redovisning sker därefter i stora matsalen (som ger utrymme för distans) på ABF den 27 oktober kl 18:00.

Bildvisning på stan

28 augusti – 1 september

I samarbete med Falkenbergs Innerstadsförning får medlemmarna visa upp sina bilder i några av stadens skyltfönster. Tanken är sedan att allmänheten får rösta på sin favorit och vinnarbilden koras till ”Flanörens val”.  Bland de röstande dras en vinnare som får en ramad kopia av bilden.
Visningen pågår under perioden 28 augusti – 1 september.
Mer information, förhållningsregler inför utställningen, anmälan mm hittar Du på vår hemsida och Facebook.

Program hösten 2020

Välkomna till en ny säsong med Falkenbergs fotoklubb.

Denna höst har vi förlagt majoriteten av våra aktiviteter utomhus. Folkhälsomyndighetens rekommendationer gäller då vi träffas vilket innebär att du ska vara noga med handhygienen, ta med handsprit/desinfektionsservetter till aktiviteterna och hålla avstånd till andra både utomhus och då vi är inomhus. Delta om du är frisk!
Om inget annat anges hålls mötena klockan 18.30.

Vi börjar med grillkväll på Rosendals badstrand tisdag 25 augusti tillsammans med Halmstads fotoklubb.

Hela programmet hittar du på sidan Aktiviteter.

Glöm inte att hålla koll på vår Facebookgrupp också, där kan dyka upp spontana aktiviteter.