Sport och reklamfoto

19 september torsdag

OBS! Tiden 17.45 och platsen Thaiboxningsklubben, Plankagårdsvägen

”On location”. Blod, svett, tårar och skratt i Thaiboxningsklubben. Sportfotografi och reklamfoto.

Samling 17.45 på Plankagårdsvägen (gamla glasfiber).
Sven-Arne Mjöberg ger först lite tips och tricks som kan vara bra när man fotar thaiboxning. Sedan blir det dags att omsätta det i praktik.

Grillkväll i Steninge

22 augusti torsdag

Grillkväll i Steninge tillsammans med Halmstads fotoklubb
Hösten fotoaktiviteter startar med mingel vid grillen i Steninge tillsammans med Halmstads fotoklubb. Klubben står för glöden och medlemmarna med egen dryck och förtäring. Samåkning från ABF. Möte vid Göstas Café klockan 18.00.

Köpenhamn

Lördag 25 maj

Vi tar tåget tillsammans till Köpenhamn för att fotografera i vår närmsta huvudstad. Om man vill stanna länge eller kort bestämmer man själv, flexibel hemresa när man tycker det passar. Klubben sponsrar genom att betala en del av tågbiljetten. Detaljer kommer när det närmar sig.

Utmaning – Halmstad

Lördag 27 april

En utmaning mellan oss och vår grann­klubb i söder. Vi åker till Halmstad och fotograferar och Halmstad Fotoklubb åker till Falkenberg. Därefter bedömer respek­tive klubbs jurygrupper den andra klubbens bilder. Resultatet som visar hur vi tolkar varandras städer redovisar vi i början av hösten.

Mobilfoto

Tisdag 26 mars

Vi utmanar varandra att ta bra bilder med våra mobiler. Två teman kommer att delas ut. Efter fotograferingen samlas vi inomhus för en digitalcup där kvällens bilder får tävla mot varandra.

Klockan 18.30 i ABF:s lokaler på Lasa­rettsvägen 11.