Utflykt till Helsingör

5 oktober lördag

Förgyll denna lördag med en trevlig resa tillsammans med Falkenbergs och Halmstads fotoklubb till den ”dejlige byn” Helsingør. Bussen hämtar upp 08:00 i Falkenberg och 09:00 i Halmstad. Vi tar färjan över till Helsingør där tillfälle ges till fotografering av alla slag eller bara mingla omkring med din kamera och upplev staden. Helsingør har ett rikt utbud av caféer, restauranger och shopping. Dessutom kan du räkna med 4 roliga fotoutmaningar under resan. Endast ca 200: -/person.

Sport och reklamfoto

19 september torsdag

OBS! Tiden 17.45 och platsen Thaiboxningsklubben, Plankagårdsvägen

”On location”. Blod, svett, tårar och skratt i Thaiboxningsklubben. Sportfotografi och reklamfoto.

Samling 17.45 på Plankagårdsvägen (gamla glasfiber).
Sven-Arne Mjöberg ger först lite tips och tricks som kan vara bra när man fotar thaiboxning. Sedan blir det dags att omsätta det i praktik.

Grillkväll i Steninge

22 augusti torsdag

Grillkväll i Steninge tillsammans med Halmstads fotoklubb
Hösten fotoaktiviteter startar med mingel vid grillen i Steninge tillsammans med Halmstads fotoklubb. Klubben står för glöden och medlemmarna med egen dryck och förtäring. Samåkning från ABF. Möte vid Göstas Café klockan 18.00.

Köpenhamn

Lördag 25 maj

Vi tar tåget tillsammans till Köpenhamn för att fotografera i vår närmsta huvudstad. Om man vill stanna länge eller kort bestämmer man själv, flexibel hemresa när man tycker det passar. Klubben sponsrar genom att betala en del av tågbiljetten. Detaljer kommer när det närmar sig.

Utmaning – Halmstad

Lördag 27 april

En utmaning mellan oss och vår grann­klubb i söder. Vi åker till Halmstad och fotograferar och Halmstad Fotoklubb åker till Falkenberg. Därefter bedömer respek­tive klubbs jurygrupper den andra klubbens bilder. Resultatet som visar hur vi tolkar varandras städer redovisar vi i början av hösten.